Harebarna - ett- og toåringer

Velkommen til harebarna. Her vil det komme planer, evalueringer og informasjon.

Nå kan dere lese om hva som skjer hos oss frem mot sommeren i periodeplan for harebarna april-mai-juni 2021

PERIODEPLAN FOR HARER feb-mars2021 hvor dere kan lese litt om hva som skjer hos oss fremover:-)

Periodeplan for Harebarna des 2020 -jan 2021 kan dere lese hva som skjer fremover.

Vi ønsker alle en fin førjulstid:-)

periodeplan for haregruppen oktober og november 2020 kan dere lese hva som skjer hos oss de to neste månedene.

Vi ønsker alle en fin høst:-)

Her er periodeplan for harer for august og september 2020 hvor dere kan lese litt om hva som skjer hos oss fremover:-)

Nå kan dere lese om hvordan vi har jobbet med satsningsområdene våre i halvårsevaluering for harene våren 2020

Vi ønsker alle en strålende sommer:-)

Her er harenes periodeplan for februar og mars hvor dere kan lese hva som skjer hos oss i tiden fremover:-)

En gang i måneden lager vi mat i barnehagen, og barna trenger ikke matpakke til lunsj denne dagen. I vår årskalender for mat på Barnestuen kan dere lese om hva og når vi lager av mat på ekorn og hare. Vi samarbeider om å lage maten, og bytter på hvilken avdeling som har ansvar.

Nå kan dere lese om hvordan vi har jobbet med satsningsområdene våre i harenes halvårsevaluering for høsten 2019

Nå kan dere lese litt om hva som skjer hos oss de to neste månedene i periodeplan for harer des-jan2019-2020

Vi ønsker alle en fin førjulstid:-)