Ekornbarna - ett- og toåringer

Velkommen til ekornbarna. Her vil det komme planer, evalueringer og informasjon fra gruppen.

Nå ligger periodeplan for ekornbarna april, mai og juni 2021 ute, hvor dere kan lese om hva som skjer hos oss frem mot sommeren:-)

periodeplan for ekornbarna februar og mars 2021 kan dere lese om hva som skjer hos oss de to neste månedene:-)

Nå ligger ekornbarnas halvårsevaluering høsten 2020 ute, hvor dere kan lese om hvordan vi har jobbet med satsningsområdene våre i høst:-)

Nå kan dere lese hva som skjer hos oss i desember og januar i periodeplan for ekornbarna desember 2020 og januar 2021 Vi ønsker alle en fin førjulstid:-)

periodeplan for ekornbarna oktober og november 2020 kan dere lese litt om hva som skjer hos oss de neste to månedene. Vi ønsker alle en fin høst:-)

Her ligger periodeplan for ekornbarna august og september 2020 hvor dere kan lese litt om hva som skjer hos oss fremover:-)

I ekornbarnas halvårsevaluering for våren 2020 kan dere lese om hvordan vi har jobbet med de ulike satsningsområdene våre. Vi ønsker alle en strålende sommer:-)

Her ligger periodeplan for ekorngruppen februar og mars hvor dere kan lese hva som skjer hos oss fremover:-)

En gang i måneden lager vi mat i barnehagen, og barna trenger ikke matpakke til lunsj denne dagen. I vår årskalender for mat på Barnestuen kan dere lese om hva og når vi lager av mat på ekorn og hare. Vi samarbeider om å lage maten, og bytter på hvilken avdeling som har ansvar.

Her kan dere lese om hvordan vi har jobbet med våre satsningsområder, i ekorngruppens halvårsevaluering høst 2019

Nå kan dere lese litt om hva som skjer hos oss på nyåret i  vår periodeplan for januar 2020

Vi ønsker alle en fin jul og godt nyttår:-)

I periodeplan for Ekorngruppen november og desember 2019 kan dere lese litt om hva som skjer hos oss disse to månedene.

Vi ønsker alle en fin førjulstid:-)