/>

Ekornbarna - ett- og toåringer

Velkommen til ekornbarna. Her vil det komme planer, evalueringer og informasjon fra gruppen.

Nå kan dere lese om hvordan vi har jobbet med satsningsområdene våre i halvårsevaluering for ekorn våren 2022 Vi ønsker alle en strålende sommer:-)

 

Periodeplan for ekornbarna april, mai og juni 2022 kan dere lese om hva som skjer hos oss de tre neste månedene. Vi ønsker alle en fin vår:-)

 

periodeplan for ekornbarna februar og mars 2022 kan dere lese hva som skjer hos oss fremover:-)

 

halvårsevaluering for ekorn høsten 2021 kan dere lese om hvordan vi har jobbet med satsningsområdene våre i høst:-) 

 

Nå kan dere lese hva som skjer hos oss i desember og januar i periodeplan for ekornbarna desember 2021 og januar 2022 Vi ønsker alle en fin førjulstid:-)

 

Nå ligger periodeplan for ekornbarna oktober og november 2021 ute, hvor dere kan lese om hva som skjer hos oss fremover. Vi ønsker alle en fin høst:-) 

 

Nå kan dere lese om hvordan vi har jobbet med satsningsområdene våre i halvårsevaluering for ekorngruppen våren 2021 Vi ønsker alle en srålende sommer:-)

 

Nå ligger periodeplan for ekornbarna april, mai og juni 2021 ute, hvor dere kan lese om hva som skjer hos oss frem mot sommeren:-)

 

periodeplan for ekornbarna februar og mars 2021 kan dere lese om hva som skjer hos oss de to neste månedene:-)

 

Nå ligger ekornbarnas halvårsevaluering høsten 2020 ute, hvor dere kan lese om hvordan vi har jobbet med satsningsområdene våre i høst:-)

 

Nå kan dere lese hva som skjer hos oss i desember og januar i periodeplan for ekornbarna desember 2020 og januar 2021 Vi ønsker alle en fin førjulstid:-)

 

periodeplan for ekornbarna oktober og november 2020 kan dere lese litt om hva som skjer hos oss de neste to månedene. Vi ønsker alle en fin høst:-)

 

Her ligger periodeplan for ekornbarna august og september 2020 hvor dere kan lese litt om hva som skjer hos oss fremover:-)

 

I ekornbarnas halvårsevaluering for våren 2020 kan dere lese om hvordan vi har jobbet med de ulike satsningsområdene våre. Vi ønsker alle en strålende sommer:-)

 

Her ligger periodeplan for ekorngruppen februar og mars hvor dere kan lese hva som skjer hos oss fremover:-)

 

En gang i måneden lager vi mat i barnehagen, og barna trenger ikke matpakke til lunsj denne dagen. I vår årskalender for mat på Barnestuen kan dere lese om hva og når vi lager av mat på ekorn og hare. Vi samarbeider om å lage maten, og bytter på hvilken avdeling som har ansvar.

 

Her kan dere lese om hvordan vi har jobbet med våre satsningsområder, i ekorngruppens halvårsevaluering høst 2019

 

Nå kan dere lese litt om hva som skjer hos oss på nyåret i  vår periodeplan for januar 2020

Vi ønsker alle en fin jul og godt nyttår:-)

 

I periodeplan for Ekorngruppen november og desember 2019 kan dere lese litt om hva som skjer hos oss disse to månedene.

Vi ønsker alle en fin førjulstid:-)